حتما همگی با این مشکل  که بعد از فلش و یا ریست دستگاه بعد از بالا اومدن گوشی با صفحه ای مواجه شدید که اکانت گوگل رو تقاضا میکند و به هیچ صورت از این گزینه رد نمیشه و یک جورایی میشه گفت گوشی بلا استفاده شده میشه . در این حالت وقتی به صفحه Download Mode سامسونگ بروید میبینید که در توضیحات این دستگاه FRP Lock رو ON یا OFF زده مانند تصویر زیر :     پس در صورتی که میخواهید دستگاه ...
  • تبلیغات متنی


    بعد از 3 سال فعالیت با وجود تمامی مشکلات نسخه قبل، کلوب جی اس ام به طور کامل حذف گردید و نسخه جدید با امکانات فراوان در تاریخ 15/12/93 راه اندازی شد.در صورت هرگونه انتقاد یا پیشنهاد با ما در تماس باشید.


    • info@cloobgsm.ir
    • cloobgsm@Yahoo.com
    • cloobgsm@GMail.com